Home

Volvo xc60 spotřeba

suv volvo testy. Mimochodem, spotřeba je další oblastí, kde se XC60 řadí do šedi průměru. Normovaná hodnota 6,8 l/100 km je nadějným výsledkem, v praxi ale Volvo fyziku ve svůj prospěch tak zdatně neohnulo Volvo XC60 2.4D - když chcete úsporné SUV Vozy kategorie SUV často žádají značný přísun pohonných hmot. Patříte-li mezi šetřílky a nechcete vydávat za palivo horentní sumy, sáhněte po dnes testované XC60 Volvo XC60 se snaží nalézt ideální kompromis mezi pohodlím a jízdními vlastnostmi podvozku v zatáčkách a terénu. Ne, že by se mu to nedařilo, ale někteří novější konkurenti jako třeba BMX X3 to umí ještě lépe. Chování auta dost záleží na obutí Volva XC60, typu pohonu (předních nebo všech kol) a podvozku XC60 D5 AWD. XC60 D5 AWD v automatu je již moje třetí Volvo, mám jej něco málo přes rok, pořízeno jako nové auto, do dnes najelo cca 60tkm a nebyl jediný problém. V prvních pár tisících kilometrech se spotřeba pohybovala kolem 10 litrů, pravděpodobně kvůli zajížděcímu režimu nového auta

Bezpečnost vozu SUV podpořena puncem kvality Volvo. Přesně tak vnímá většina motoristů líbivé Volvo XC60 první generace, které se od roku 2008 prodává po celém světě. Vyzkoušeli jsme, jak se s výkonným vznětovým pětiválcem D5 chová po 160 000 kilometrech Souhlasím s chybějícím vyhříváním předního skla u Volvo XC60. Měl jsem to dřív u Ford S-Max a teď to je i na Touaregu R-Line, a spolu s vyhříváním zrcátek je to luxus a praktika zároveň. Hlavně když auto už stojí hodně víc přes milion, tak bych to tam už dnes chtěl a vyžadoval. 4. Spotřeba

Tip: Volvo XC60 D5 a hodnocení majitele po 62 tis. km. K autu mohu doporučit automatickou převodovku Geartronic - je spolehlivá a v inzerci převažuje. Převodový olej měňte po 60 tis. km. Geartronic od Japoského Aisinu sice zvyšuje spotřebu víc než by se slušelo a není ani příliš rychlý v podřazování Spotřeba paliva se u Volvo XC90 samozřejmě liší podle motoru. V nabídce jsou 0 motorové varianty. Nejúspornější z nich je B5 AWD Drive-E - 0.0 l/100km, na druhé straně spektra pak najdeme benzínový T6 AWD Drive-E, který spotřebuje o 8.1 l paliva více (8.1 l/100km)

Volvo XC60 D5 (158 kW) - Pro milovníky jachtění auto

Volvo XC60 2.4D - když chcete úsporné SU

  1. Ceník Volvo XC60. OBSAH Motorové varianty RECHARGE 2 Standardní výbava RECHARGE 4 Volvo Car Financial Services 57 Volvo Car Insurance 58 www.volvocars.cz. 2 Spotřeba paliva, litry na 100 km, mixed cycle: 1,9 2,0 1,9 2,0 Emise CO
  2. Prohlédněte si technické údaje a nabídku motorů dostupných pro Volvo XC60
  3. Technické specifikace vozu Volvo XC60 D4 Objem motoru: 1 969 cm 3: Maximální výkon: 200 koní: Točivý moment: 400 Nm: Spotřeba: 5,8 l / 100 km: Maximální rychlost: 205 km/h: Objem nádrže: 60 l: Objem zavazadelníku: 505 l: Hmotnost: 1 836 kg: Cena: od 1 255 900 K
  4. Volvo XC60 . 9.77 Uživatel 238 koní benzínového šestiválce nabízí velmi pěkné, a oproti dieselům především tiché svezení. Spotřeba se pohybuje mezi 11 a 12 litry při běžném stylu jízdy s převahou dálnice/město, což oproti zkušenostem s diesely není o mnoho víc
  5. VOLVO XC60 T5 AWD Inscription - toto je stručná specifikace našeho nového volva. :-) Jedná se o modelový rok 2018 ve výbavě Inscription. Auto pohání benzínový dvoulitrový řadový čtyřválec přeplňovaný turbodmychadlem. Výkon pohonné jednotky je 187 kW, tedy 254 koní a točivý moment 350 Nm

Volvo XC60 na prodej - bazar, ojetá auta i předváděcí a nové vozy. Mrkněte na Sauto.cz - online autobazar Volvo XC60, kde vyřešíte koupi i prodej vozu Test Volvo XC60 D4 AWD: Rodinné štěstí Volvo. Tahle auta v sobě vždy slučovala prověřené, léty neměnné základní konstanty vzhledu, funkčnosti i chování, stejně jako byla nositeli řady inovativních technologií, které časem došly masového rozšíření. Volva už vypadají úplně jinak než dřív, charisma mají.

Na rozdíl od modelů XC60 a XC90 je nové Volvo XC40 postaveno na platformě CMA, určené pro kompaktní vozy. Narostlo však do takových rozměrů, že jedna ze stálic nabídky může přestat dávat smysl Volvo XC60 s nejslabším vznětovým motorem 2.4 D (120 kW, 340 Nm) má zrychlení 0-100 km/h za 10,5 s a na 100 km kombinované jízdy spotřebuje 7,5 l nafty. Druhý naftový model 2.4 D (129 kW, 420 Nm) zrychlí z klidu na stovku za 10,2 s a průměrná spotřeba činí 6,9 l VOLVO XC60 - prehľadný zoznam spotreby vozidiel VOLVO XC60 - spotreba paliva, jázd a servisných náklado

Test Volva XC60 s pohonem předních kol - Vybermiauto

  1. Volvo XC60 Kompletní zimní kola, sezona 2020-2021 Sady 4 kol * Pouze do vyprodání skladových zásob. EU ZNAČENÍ = spotřeba paliva / přilnavost za mokra / hlučnost CENA = doporučená prodejní cena pro zákazníka vč. DPH, bez montáže a případných souvisejících servisních úkonů či doplňk
  2. Volvo XC60 1 134 900 - 1 939 900 Kč spotřeba mimo město 5.8 l / 100 km. převodovka Automatická osmistupňová s možností sekvenčního ručního řazení.
  3. : Max. točivý moment: 350 N.m při 1 800-4 800 ot./
  4. Volvo XC60 za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru

Volvo XC60 T6 AWD Polestar: Hodnocení a technické údaje + energický motor + elegantní a praktický interiér + vyvážené jízdní vlastnosti-vyšší cena-někomu můžou chybět větší motory-vyšší spotřeba: motor: zážehový čtyřválec, přeplňovaný (kompresor a turbodmychadlo) objem: 1969 cm³: max. výkon: 246 kW (334 k. Výkon motoru 136 kW (185 PS) při 4000 ot./min. Hmotnost 1 801 kg. Palivo diesel. 6-rychlostní Manuální převodovka. Motor 2 400 ccm (146 cui), 5-válec, D5244T4. Základem je zkrácená platforma S 80, při uvedení na trh motory - T6 ( řadový 6V ) ; D5 2,4/P> Rozměry d x š x v - 4576 x 1804 x. VOLVO XC60 - přehledný seznam spotřeby vozidel VOLVO XC60 - spotřeba paliva, jízd a servisních náklad Volvo XC60 B4: Lepší místo k životu. 20. listopadu 2019, 09:35 15 koment Průměrná spotřeba (v testu): 9,4 l/100 km Cena (XC60 B4 AWD R-Design): 1 798 000 Kč. Do redakce se nám dostalo na zkoušku Volvo XC60 B4 mild-hybrid. A tak jsme si řekli, že testování pojmeme trošku jinak. A to z pohledu muže a ženy. Jak dopadlo SUV s minimalistickým designem na cestě pokryté zmrzlým sněhem a v jakých situacích nám ušetřilo mnoho nervů a psychického vypětí? Ženský pohled Spolehlivý ochránce Láska

Volvo XC60 je známé svou spolehlivostí a velmi dobrou kvalitou naftových pětiválců. Jediným zmíněným problémem na různých fórech jsou brzy odcházející zadní ložiska, která poznáte podle hučení. Na škodu není zkontrolovat kladku řemene, ta se má podle odborníků měnit po 60 000 kilometrech Po velmi dobrých zkušenostech s Volvem S80 jsem před 2 lety koupil 2 Litr XC60. Zakoupi jsem jako ojeté v Německu, spotřeba 6,3 nafty na 100km. Vozy prodávané v Německu jsou většinou levnější - nalítáno mají však větší počet km. Výhody dieselu před benzinem, delší životnost Spotřeba Volvo XC60. Základní normy; Zdvihový objem motoru u Volvo XC60; Kroutící moment u Volvo XC60; Kolik koňských sil u Volvo XC60; Emisní normy v případě Volvo XC60; Maximální počet otáček za minutu u Volvo XC60 VOLVO XC60 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. VÁŽENÝ MAJITELI VOZU VOLVO DĚKUJEME VÁM, ŽE JSTE SI VYBRAL VOLVO Věříme, že budete mít z řízení svého vozu Volvo radost po Spotřeba paliva Vozy Volvo mají konkurenceschopnou spotřebu paliva ve všech příslušných třídách A spotřeba? Volvo slibuje nereálných 2,1 l/100 km, já ujel 400 km se slušnou spotřebou 7,1 l/100 km. Vzhledem k dynamice a profilu tratě to považuji za velmi dobré. U Volva dobře chápou, že většinu času stráví majitel v interiéru

Volvo XC60 T6: minimalismus na jedničku | Týden

VOLVO XC60 Příslušenství Převodovka. 8-stupňová automatická. Poháněná náprava. 4x4. Palivo. Benzín. Kombinovaná spotřeba. 7.3 l / 100 km. Emise CO 2. 169 g/km. Barva. BÍLÁ ICE WHITE. Kovové lišty dveřních prahů VOLVO (vpředu a vzadu) Kryt zavazadlového prostoru, poloautomatický. Volvo XC60 je u nás nejprodávanější model značky a já po týdnu rozumím, proč tomu tak je. uvolněné reakce převodovky a očekávaná spotřeba 8,5 l/100 km. Okresky odhalí další level odhlučnění kol a schopnosti utlumit české výtluky, sklony k nedotáčivosti a tuhé, příjemné řízení. Úzká polní cesta vás. Volvo XC60. Pětidveřové pětimístné SUV střední třídy. V prodeji od: 4/2013 Třída: střední třída Karoserie: SUV 5dv. Hodnocení Euro NCAP 2017; bezpečnost dospělého: 98%: bezpečnost dítěte: 87%: video: Spotřeba ve městě. Také Volvo se rozhodlo pro elektrifikaci většiny svých modelů. To znamená nálepku Recharge na víku kufru a hlavně fakt, že aktuálně již nekoupíte jediný vůz Volvo s čistě spalovacím motorem. Jedním z příkladů je testované Volvo XC60 v provedení T6 Recharge s novou hybridní technikou kombinující dvoulitrový benzinový motor s turbodmychadlem, kompresorem a.

Volvo XC60. Pětidveřové pětimístné SUV střední třídy. V prodeji od: 4/2017 Třída: střední třída Karoserie: SUV 5dv. Hodnocení Euro NCAP 2017; bezpečnost dospělého: 98%: bezpečnost dítěte: 87%: video: Spotřeba ve městě. Když jsme měli Volvo XC60 poprvé v redakci, museli jsme pochválit jeho vzhled i komfort, který posádce poskytuje. Na rodinný vůz mělo ale jeden velký problém - žravý přeplňovaný šestiválec, který si neváhal říct o 16 litrů benzínu na 100 km, ve městě s klidem i o 20. Logo DRIVe, které Volvo používá pro své [

Zkušenosti s Volvo XC60 - Sauto

  1. VOLVO XC60 Příslušenství Převodovka. 8-stupňová automatická. Poháněná náprava. 4x4. Palivo. Nafta - mild-hybrid. Kombinovaná spotřeba. 5.6 l / 100 km. Emise CO 2. 147 g/km. Barva. BÍLÁ CRYSTAL WHITE PEARL
  2. TEST: Volvo XC60 2.4D DRIVe - odtučňovací kúra. ar7, 26. července 2010, 00:01 Facebook Twitter Google+. Móda kompaktních SUV se rozletěla do světa nebývalým tempem a dnes prakticky nenajdeme významnější automobilku, která by crossover nenabízela
  3. Volvo XC60 D5 AWD (2400 cm3, 220 PS) 2015-2017 technické parametry (spotřeba, výkon, hmotnost) Vozidlo značky Volvo, modelová řada XC60, celé označení modelu XC60 D5 AWD (2400 cm3, 220 PS) 2015-2017. Toto vozidlo se vyrábělo v letech 2015-2017 a prodávalo se v Evropě. Vozidlo je zařazeno v kategorii ostatní, typ karoserie SUV
  4. Recenze, rozměry, technické parametry vozu Volvo XC60. Carismo cena 1 158 900 Kč. Volvo XC60 je vozem z třídy luxusních kompaktníc

Spotřeba Volvo XC70 2007 2.5 T XC AWD / 154 kW Příspěvek od lpg » ned 21. pro 2014 17:29:30 Dobrý den Pavlíno, nevím zda už jste vyřešila nákup vozu s lpg, pokud byste Vy nebo další kupec benzínového vozu měli zájem o přestavbu na plyn, velice rádi Vám toto pomůžeme vyřešit Nebude spotřeba příliš vysoká, ať už díky komfortu pětiválce, samočinné převodovky a pohonu všech kol anebo prostě jen kvůli stáří vozu? A na kolik přijde servis, zvláště když výrobce doporučuje při 180 000 km výměnu rozvodů? Volvo xc60 d5 awd volvo ocean race. Volvo XC60 D5 R-Design - Legální doping Využijte širokou nabídku použitých vozidel Volvo XC60 Osobní vůz určených ke koupi i prodeji v naší sekci užitkových vozidel na mobile.de

Test ojetiny: Volvo XC60 D5 - odvěký hrdin

  1. Volvo XC60 D3 (1969 cm3, 150 PS) 2015-2017 technické parametry (spotřeba, výkon, hmotnost) Vozidlo značky Volvo, modelová řada XC60, celé označení modelu XC60 D3 (1969 cm3, 150 PS) 2015-2017. Toto vozidlo se vyrábělo v letech 2015-2017 a prodávalo se v Evropě. Vozidlo je zařazeno v kategorii ostatní, typ karoserie SUV
  2. Tohle Volvo je totiž pohodář, který svou pohodou snadno nakazí i řidiče. Během jízdy se ladně pohupuje a v zatáčkách naklání. Není to ale na úkor pocitu stability. XC60 se chová jistě a i přes vrozenou a pochopitelnou nedotáčivost za volantem nemáte pocit, že auto musíte do změn směru přemlouvat
  3. Nový vůz Volvo Xc60 v barvě šedá s výkonem 194kw, vyroben v roce 2020 za cenu 1 459 000 Kč Spotřeba mimo město. 5,00 l/100km. Spotřeba ve městě.
  4. Odesláním kontaktního formuláře uděluji dobrovolně souhlas se zpracováním osobních údajů ve smyslu nařízení Evroého parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, společnosti AUTO VOLF spol. s r.o., Plzeňská 1444, 349 01 Stříbro, IČ: 49194216 (dále jen správce), a to
  5. Motory Volvo XC60. Volvo XC60 se vyrábí v 12 motorizacích. K dispozici jsou motory naftové a benzínové. Převodovka je nabízena Manuální a Automatická. Pohon může být přední, nebo 4x4. Nejúspornějším motorem je D3. Nejvyšší výkon poskytuje jednotka T6
  6. Ve městě stoupá spotřeba klidně ke třinácti litrům, mimo město se dá srazit při lehké noze na 8 - 9 litrů. Úspornost od tohoto motoru zkrátka nečekejte. Volvo V70. Foto: Martin Žemlička, Novinky. Pohledné Volvo XC60 s benzínovým šestiválcem v testu

Diskuze - Test Volvo XC60 D5 AWD: SUV z první ligy

Volvo XC60 T8 - Raketa do zásuvky auto

Jsme specialisté na Volvo. Jako autorizovaný partner Volvo Car nabízíme nové, skladové, předváděcí i ojeté vozy, servis, prodej dílů a příslušenství. SRBA SERVIS s.r.o., Praha - Zápa Průměrná spotřeba Míst k sezení Počet dveří Barva laku. béžová bílá černá červená fialová hnědá modrá oranžová růžová Volvo XC60. 2009, 166 621 km, Diesel, D5 VOLVO xc60 VIN: YV1DZ5251B2183421 r.v. 2011 Světle modrá metalíza Typ: 2,0 D3/D4 (objem 1984 cm³, 120 kW, diesel, turbo, 5 válců v řadě 6 stupňová manuální převodovka Náhon na přední kola Průměrná spotřeba 7,8 l/100 Km 237000 km Koupeno v ČR, 2 majitel, 2 záznamy o škodné události (1 - pr.

Volvo XC60 Inscription Expression za hotové - OlfinCar

Vyplatí se koupit ojeté Volvo XC60? - tipcar

1. 6. 2011 - Do prodeje půjde limitovaná edice Volvo XC60 Ocean Race. U příležitosti závodů plachetnic kolem světa Ocean Race představila švédská automobilka Volvo limitovanou verzi několika svých modelů (V60, XC60, V70 a XC70). Speciální vozy jsou nabízeny s dvojicí laků na výběr - Ocean Blue a Electric White Zjistěte co je lepší, Toyota RAV4 nebo Volvo XC60, porovnávané parametry jsou převzaty z oficiálních údajů výrobců, a můžete si být jistí jejich správností, protože neustále je aktualizujeme

Pohledné Volvo XC60 s benzínovým šestiválcem v testu

Diselové motorizace - T5 177 kW, T6 224 kW, D5 136kW/151kW, 3.0l 210 kW. Objem zavazadlového prostoru 490 l. Vyšší nároky na provoz a servis, vyšší spotřeba vzhledem k velikosti vozidla. Cena ojetého vozidla se pohybuje od 360.000 Kč. Auto bazar: prodej ojetých vozů volvo xc60. Koupím levné ojeté vozy V roce 2012 byl na North American International Auto Show byl představen hybridní koncept Volvo XC60 plug-in. Elektrický dojezd vozu je 56 km se spotřebou paliva 2,2l /100 km a celkovým dosahem 970 km. Spotřeba paliva pro benzínový motor se odhaduje na 4.7 l/100 km. Doba nabíjení je 3,5 hodiny a dojezd je 7,5 hodin cesty VOLVO xc60 VIN: YV1DZ5251B2183421 r.v. 2011 STK: 10.2022 Světle modrá metalíza Typ: 2,0 D3/D4 (objem 1984 cm³, 120 kW, diesel, turbo, 5 válců v řadě 6 stupňová manuální převodovka Náhon na přední kola Průměrná spotřeba 7,8 l/100 Km 237000 km Koupeno v ČR, 2 majitel, vyhřívaná přední se.

Když jsme měli Volvo XC60 poprvé v redakci, museli jsme pochválit jeho vzhled i komfort, který posádce poskytuje. Na rodinný vůz mělo ale jeden velký problém - žravý přeplňovaný šestiválec, který si neváhal říct o 16 litrů benzínu na 100 km, ve městě s klidem i o 20 Loni Volvo XC60 získalo titul Světové auto roku. S benzinovým dvoulitrem jsme zjišťovali, zda oprávněně. Spotřeba město/mimo město 9,1/6,2 l/100 km. Kombinovaná spotřeba 7,3 l/100 km. Vyšlo v časopis

FAQ: Spotřeba Volvo XC90 Autohled

Pohonné hmoty Volvo XC60 2.4 D5 136kW; Druh paliva: nafta Objem nádrže: 70 litrů Spotřeba ve městě - Spotřeba mimo město: 6.2 litrů na 100 km Spotřeba - kombinovaně: 6.6 litrů na 100 km Sériový rozměr pneu Volvo XC60 2.4 D5 136kW; Sériový rozměr pneu: 215/55 R 16 W Brzdy Volvo XC60 2.4 D5 136k Model XC60 byl před šesti lety odpovědí Volva na Mercedes-Benz GLK, Audi Q5 nebo BMW X3. Švédské automobilce se podařilo vyrobit konkurence schopný vůz, který přinesl originální design a celou řadu bezpečnostních systémů. Zepředu se XC 60 tvářilo jako klasické Volvo, zezadu však opustilo veškeré zažité konvence a pochlubilo se velmi dynamickými partiemi

Volvo XC60 D4 SUMMUM, AUT

Volvo XC60 (2008-2017) recenze a testy AAA AUTO auto baza

XC60 D5 AT najeto cca 30000km spotřeba kolísá 8,3-8,7 + líbí se mi jak interier tak exterier haldex pro nás akorát (když zaspí traktorista na chalupě na horách a my potřebujeme vyjet a podobné situace) slušná světlá výška 22 nebo 23cm (nevím přesně ale prý o 1cm výš než XC90 Podívejte se na přehled výkonu, kombinované spotřeby a emisí CO2 vozů Volvo. Auto Průhonice a.s., Čestlic Společnost Volvo Car Corporation je držitelem globální certifikace ISO, která zahrnuje i ekolo-gickou normu ISO14001 pro všechny továrny a některé naše další jednotky. Také od našich partnerů požadujeme, aby se systematicky zabývali ekologickými otázkami. Spotřeba paliva Vozy Volvo mají konkurenceschopno vaše spotřeba ?? - orech 13. 03. 2012 dodatečná montáž chrom lišt kolem oken - orech 16. 02. 2012 Volvo XC30, Volvo XC60, Volvo XC70, Volvo XC90. Volvo V30, Volvo V40, Volvo V50, Volvo V60, Volvo V70. Volvo S40, Volvo S60, Volvo S80

TEST Volvo XC60 T5 Drive-E | Auto Journal

Volvo XC60 D4: Když chcete ‚něco jiného' Recenze & testy

Po velmi dobrých zkušenostech s Volvem S80 jsem před 2 lety koupil 2 Litr XC60. Zakoupi jsem jako ojeté v Německu, spotřeba 6,3 nafty na 100km. Vozy prodávané v Německu jsou většinou levnější - nalítáno mají však větší počet km. Výhody dieselu před benzinem, delší životnost Jsme specialisté na Volvo. Jako autorizovaný partner Volvo Car nabízíme nové, skladové, předváděcí i ojeté vozy, servis, prodej dílů a příslušenství. MACH MOTORS, s.r.o., České Budějovic Popularita vozů kategorie SUV dohnala automobilku Volvo k tomu, aby na trh uvedla další model. Jelikož se ale tehdejší první generace modelu XC90 prodávala velice dobře a značka chtěla druhý model patřičně odlišit, vznikl menší model XC60, který má ale povahou blíže ke kombi než k terénnímu autu Volvo XC60 ve vrcholné verzi T8 účinně kombinuje nadprůměrnou dynamiku, možnost jízdy s nulovou produkcí emisí a v některých režimech také nízkou spotřebu. A navíc přidává řadu dalších technických zajímavostí. Druhá generace typu Volvo XC60 byla představena minulý rok na autosalonu v Ženevě

Nabídka nových a ojetých vozů Volvo Volvo Car Czech Republi

VOLVO XC60 Příslušenství Poháněná náprava. 4x4. Palivo. Plug-in hybrid. Dojezd (na elektřinu) 50 km. Kombinovaná spotřeba. 2.0 l / 100 km. Emise CO 2. 42 g/km. Barva. ŠEDOZELENÁ PINE GREY Volvo 960 II 3.0 automat [16.10.2012] - Zlín 65 000 Kč - dobrý stav - najeto 238 000 km - STK do 6/2013 - třetí majitel - eko daň zaplacena - spotřeba 13 l - automatická převodovka (nová náplň loni, najeto cca 5000 km na nové náplni) - 3l motor, upravena hlava (nejsou šrouby ale matky, nové cívky, 2 nové vstřiky, nové svíčky, nová olejová Kombinovaná spotřeba 5 l/100km Zrychlení na 100 km/h 8,3 s Maximální rychlost 205 km/h Objem kufru 505 l Volvo XC60 2.0 B4, 145 kW, Hybridní, 4x4, Automatická převodovka | Momentum.

xc90 - spotřeba - VOLVOfóru

Volvo XC60 T6 prošlo testem spotřeby. Pod kapotou nového modelu od Volva je možné mít dva výkonné diesely nebo šestiválcový třílitr T6 používaný v modelu S80. Jak dopadl posledně jmenovaný v testu spotřeby? Průměrná spotřeba dosahuje hodnoty 17,9 l/100 km,. Podívejte se na přehled výkonu, kombinované spotřeby a emisí CO2 vozů Volvo. SPX-CAR GROUP a.s., Zlí Volvo XC60 B4 se zkrátka příjemně ovládá, je tiché ve vysokých rychlostech a zároveň má dost výkonu na svižné cestování ve čtyřech lidech na palubě a s plným zavazadlovým prostorem. Při takové jízdě se dá udržet spotřeba bez potíží pod hranicí 9 litrů nafty ChipTuning - Volvo XC60 2.0 16v D4 - 190 HP (2017+) Zvýšení výkonu motoru (chiptuning) vozidla Volvo XC60 2.0 16v D4 - 190 HP je možné z původních 140 kW (190 HP) až na 178 kW (242 HP) a nárůst točivého momentu ze 350 Nm až na 483 Nm. Maximální rychlost se po úpravě zvýší o + 9 KM/H a kombinovaná spotřeba se sníží v průměru o -0,70 L / 100 KM

Volvo XC60 D4 AWD - Autoweb

Volvo XC90 se silnějším motorem V8 (232 kW, 440 Nm) zrychlí z klidu na 100 km/h během 7,3 s a ve zrychlování může pokračovat do 210 km/h. Naftový model D5 (136 kW, 400 Nm) je pětiválec se čtyřmi ventily na válec, doplněný o přímé vstřikování Common Rail a filtr pevných částic Volvo XC60 Momentum 2.0 T5, 184 kW, Benzinový, 4x4, Automatická převodovka Kombinovaná spotřeba 6,3 l/100km Zrychlení na 100 km/h 6,8 s Maximální rychlost 220 km/h Objem kufru 505 l. Podívejte se na přehled výkonu, kombinované spotřeby a emisí CO2 vozů Volvo. Auto Palace Vysočany s.r.o., Praha ChipTuning - Volvo XC60 2.4 20v D5 - 230 HP (2014+) Zvýšení výkonu motoru (chiptuning) vozidla Volvo XC60 2.4 20v D5 - 230 HP je možné z původních 169 kW (230 HP) až na 215 kW (292 HP) a nárůst točivého momentu ze 440 Nm až na 563 Nm. Maximální rychlost se po úpravě zvýší o + 11 KM/H a kombinovaná spotřeba se sníží v průměru o -0,90 L / 100 KM Volvo XC60 Recharge. Název Recharge zastřešuje novou řadu vozů Volvo s čistě elektrickým nebo plug-in hybridním pohonem. S Volvem XC60 Recharge nyní můžete projíždět světem s vyšším výkonem a při menším dopadu na životní prostředí

Volvo XC60 2Volvo XC60 D5 SUMMUM (Vjace) | MOJEVolvo XC60 T6 AWD R-DESIGN POLESTAR AUTVolvo XC60 - SUV, Crossover | AUTOKOMPLEX Matějka sVolvo XC60 D4 AWD Ocean race

Praha /TEST, FOTOGALERIE/ - Volvo XC60 je zvláštní případ. I když se vyrábí už od roku 2008, žádné auto tohoto švédského výrobce se neprodává lépe. A nejen to. Jeho prodeje dokonce rok co rok stoupají. Něco na něm tedy asi je detail vozidla:, Volvo, XC60, 3.0i T6 4x4 XENON NAVI FULL A1, Benzín, SUV, V provozu od 2009, Cena vozidla 299000,- Kč, AUTO TS IMPORT BRNO s.r.o., Troubsko. Volvo XC60 ovšem exceluje při jízdě. Dobře tvarované sedačky zpříjemní nejednu tisícikilometrovou cestu a odpružení s enormní vervou podporuje pohodlí uvnitř kabiny. Testovaný vůz měl podvozek Four-C (příplatek 48 tisíc), který ze tří režimů pracuje ve dvou přesvědčivě a nabízí mnohem více komfortu než Audi Q5.

  • Značka ton.
  • Macho anglicky.
  • Nejvzácnější růže.
  • Pudr z ovesnych vlocek.
  • Ledové ostří 6.
  • Beta bojovnice vypoukle oci.
  • Hydrostabilizátor pro lodní motory.
  • Vzpoura boka kotorská.
  • Omluva partnerovi.
  • Afty fotogalerie.
  • Datlové cukroví.
  • Lily allen somewhere only we know.
  • Tábornické uzly.
  • Isic letenky.
  • Bolest po vyndani stentu.
  • Etymologie měsíců.
  • Pedagogická poradna trutnov.
  • Jahody modre.
  • Evernote plan.
  • Folkové prázdniny náměšť 2018.
  • Omluva partnerovi.
  • Franco columbu výška.
  • Alfa romeo c4 wiki.
  • Levné reprodukce obrazů.
  • Osmiúhelník křížovka.
  • Jeskynní medvěd.
  • Spongebob medu jedu.
  • Wolfenstein the old blood.
  • Vývoj dětské kresby diplomová práce.
  • Výcvik psů typu bull.
  • Pasta types.
  • Močovy system.
  • Fixní náklady.
  • Adam brody and leighton meester.
  • Těhotenské pigmentové skvrny.
  • Cena piva v česku.
  • Startovací kabely globus.
  • Kolenní vazy cviky.
  • Vepřová panenka recept kluci v akci.
  • Pollak.
  • Vzpěračky 2019.